Albert

Guardiola

Dissenyador web freelance i apps, expert en WordPress dissenyant i desenvolupant pàgines web per als meus propis clients o per a altres empreses.

Experiència en el sector, projectes diversos.
Assessorar i entendre al client és essencial

Cada projecte web és diferent, i així ha de ser, ja que una de les necessitats que comparteixen tots és la importància de diferenciar-se. És per això que és necessari parlar amb calma amb els clients i entendre'ls, assessorar-los en el possible i adaptar els serveis a les seves necessitats.

No obstant això, atès que un dels objectius ha estat adaptar-se a grans i petits pressupostos, és possible desenvolupar tot tipus de projectes assessorant i orientant al client en com enfocar el seu negoci a internet de forma eficient i funcional.

Parlem, és la millor manera de rebre assessorament i de començar a establir una relació de confiança, una àrea clau per a l'èxit en els negocis.

+34 610 251 810

01.

Anàlisi

A la primera presa de contacte amb el projecte en el disseny d'una pàgina web, es realitza un Brainstorming, la qual cosa permet fer-nos una idea de cap a on vol anar el client i el resultat que aquest espera.

02.

Planificació

La part més important del procés. Es recopila tota la informació com a objectiu i necessitats del client, target, elements necessaris per a la producció, es crea el mapa del web, es recopilen els continguts i es deixa tot preparat i a l'espera per donar-li forma.

03.

Desenvolupament

Un cop definit el disseny, cal prepar-se per a una correcta visualització en tots els navegadors mitjançant un codi net, semàntic, optimitzat a nivell SEO per cercadors com Google, i aconseguir amb l'ajuda de WordPress, una experiència única per a l'usuari.