Com vols expandir el teu negoci?

Pàgina Web o App

Pàgina Web

El teu negoci online

App

És hora d'anar un pas més enllà

La teva elecció, Pàgina Web
el teu negoci a la xarxa

serveis necessaris per al teu negoci online

Per a mitjana empresa

Disseny de pàgines web que no són únicament atractives, sinó que a més, s'adapten a les necessitats i expectatives del client, intentant en tot moment adequar un bon disseny a una lògica d'acord amb cada projecte i els seus requeriments. Amb un pressupost més ajustat, el client podrà obtenir uns bons resultats i que la seva marca quedi constància a la xarxa.

Per a gran empresa

Aconsegueix que aquest disseny tan atractiu funcioni a la perfecció en tots els navegadors, tingui un caràcter funcional amb l'ajuda de WordPress i la immensitat de plugins, i s'afegeixi aquest extra d'interactivitat a l'experiència de l'usuari i la interfície. Tot és possible i tota funcionalitat o idea podria ser plasmada en la seva web.

Botiga Online

Avui dia, els Gestors de Continguts com WordPress són una de les eines més potents per poder gestionar llocs web. Amb WooCommerce la seva botiga online està garantida. S'ofereix la instal·lació i la personalització d'aquest CMS perquè, posteriorment, sigui vostè mateix qui pugui gestionar la seva botiga online amb una prèvia ajuda i orientació.

La teva elecció, App
el teu negoci a la teva butxaca

beneficis d'una aplicació

Presència

La presència contínua de les aplicacions en els terminals dels seus clients permet a les marques guanyar en presència i notorietat enfront d'altres solucions. La teva empresa destacarà de la competència en tenir una aplicació mòbil mitjançant la qual els teus usuaris puguin interactuar amb tu d'una manera que no pots aconseguir mitjançant altres canals.

Atractiva

A diferència d'un eCommerce on la velocitat de càrrega és de 2 a 5 segons una app mòbil funciona molt més ràpid, en haver-se descarregat en els dispositius dels teus usuaris. Podràs crear una relació més forta amb els teus usuaris que la que podries aconseguir amb altres mitjans, ja que estaràs tan a prop d'ells com ells ho estan dels seus dispositius. Parlo de que podràs enviar-li notificacions amb promocions, descomptes, ofertes, enquestes i molt més.

Interactiva

No totes les persones tenen accés a Internet durant tot el dia. Una app mòbil permetrà que els teus usuaris puguin navegar pel catàleg dels teus productes, notícies i promocions en qualsevol moment que ho desitgin, comptin o no amb connexió a Internet. D'aquesta manera, cada vegada que obrin el menú del dispositiu, ressaltarà la teva marca allà, enfortint així el vincle amb la teva empresa i podent utilitzar-la com a canal directe de compra.